Våra kanelbullar med extra mycket smör i fyllningen.. och så strössel i stället för pärlsocker!
21 november 2012
Baking tuesday.
Jag har tidigare här i bloggen nämnt att jag har gett min värdfamilj den klassiska bakboken "Sju sorters kakor" översatt till engelska, och att jag och barnen bakar något ur den varje tisdag. Man kan väl säga att det har blivit en slags "tradition" nu eftersom vi faktiskt har gjort det i nästan 3 månaders tid. Varje tisdag när jag kommer för att hämta upp killarna på skolan så är de inte sena med att påminna mig "Do you know what Emelie? Today is baking tuesday!". Vi har hunnit plöja oss igenom en hel del svenska godsaker så som rulltårta, semlor och kärleksmums. Så här långt så har tigerkakan varit allas favorit men igår när det var dags för kanelbullar så fick den efter cirka 2 månader på topplistan trilla ner på en andra plats - Succé!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kära goa barnbarn! Kom hem i kväll från semester, två veckor i värmen och har nu suttit här och tagit del av dina upplevelser. Det är så roligt att följa dig! Så underbart gulligt att få läsa "min pappa", att se bilder från när du var liten och din tacksamhet från din uppväxt. Det känns gott i mitt modershjärta också att vår son nu är en älskad pappa. Älskar Dig! KRAMAR farmor och farfar
SvaraRaderaVad härligt för er att få lite sol och värme, det förtjänar ni. Jag hoppas att ni har haft det bra! Jag måste också säga att jag tycker verkligen att det är jätteroligt att ni läser bloggen och lämnar kommentarer här då och då. Det värmer så mycket ska ni veta!
SvaraRaderaJag tänker på er och hoppas att ni mår bra. Älskar er! Massvis med kramar från mig